Wie is Jeanette?

Creatieve dwarsverbinder
en positieve bruisbal.
Maakt & raakt.
Droomt & doet.
Schrijft, dus blijft.
Zingt gebekt, speelt,
wandelt en drinkt thee.

Ik wil graag de wereld een beetje mooier maken.

Dat doe ik door mensen te raken en te verbinden. Waarom? Omdat ik geloof in de kracht van samen, omdat ik vind dat oude structuren niet meer zaligmakend zijn. Door mensen dwars door de samenleving bij elkaar te brengen, ontstaan een nieuwe dynamiek, frisse ideeën en open netwerken. Een tafel met een pot koffie en een paar stoelen er omheen, is vaak al het begin van iets moois.

Wat ik meebreng is, naast brede communicatie-ervaring, een flinke dosis gezond verstand, het vermogen mensen te enthousiasmeren en te raken, gevoel voor humor, een positief kritische houding, een groot muzikaal en cultureel hart, een creatief, oplossingsgericht brein en een fijn oog voor mensen en verhalen.

Ik kan allerlei rollen vervullen. In het bedenken van concepten, het geven van workshops en trainingen, het organiseren van een evenement, mensen bij elkaar brengen, procesbegeleiding, dagvoorzitterschap of als interviewer, tekstschrijver, activiteitenverzinner, sparringpartner, lastige vragensteller of wandelgesprekspartner.

Samenwerken doe ik het liefst met mensen die ook geloven dat zij zelf het verschil kunnen maken. Ik mix mijn conceptuele talent met pragmatisch en voortvarend ‘gewoon dóen’. Dat mag wel onconventioneel en buiten de kaders zijn. Spielerei!

Kortom, als je zin het om met iemand te werken die weet dat het anders kan, bel of app 06 537 437 60. Tijdens een kop thee en een wandeling komen we vast al tot wat een begin kan worden van een fijne samenwerking.