Wie is Jeanette?

Creatieve dwarsverbinder
en positieve bruisbal.
Maakt & raakt.
Droomt & doet.
Schrijft, dus blijft.
Zingt gebekt, speelt,
wandelt en drinkt thee.

Ik wil graag de wereld een beetje mooier maken.

Dat doe ik door mensen te raken en te verbinden. Waarom? Omdat ik geloof in de kracht van samen. Door mensen dwars door de samenleving bij elkaar te brengen, ontstaat een nieuwe dynamiek, frisse ideeën en open netwerken. Daar is vaak niet meer voor nodig dan zinvolle ontmoeting.

Wat ik meebreng is, naast brede ervaring in organisatie, communicatie en creatie, een flinke dosis gezond verstand, het vermogen mensen te enthousiasmeren en te raken, gevoel voor humor, een positief kritische houding, een groot muzikaal en cultureel hart en een creatief, analytisch en oplossingsgericht brein.

Ik kan allerlei rollen vervullen. In het bedenken van concepten, als projectleider, in het geven van workshops en trainingen, als strategisch adviseur, dagvoorzitter of als interviewer, tekstschrijver, activiteitenverzinner, sparringpartner, lastige vragensteller of wandelgesprekspartner.

Samenwerken doe ik het liefst met geestdriftige mensen die ook geloven dat zij zelf het verschil kunnen maken. Ik mix mijn conceptuele talent met pragmatisch en voortvarend ‘gewoon dóen’. Dat mag wel onconventioneel en buiten de kaders zijn. Spielerei!

Kortom, als je zin hebt om met mij te werken, bel of app 06 537 437 60. Tijdens een kop thee en een wandeling komen we vast al tot wat een begin kan worden van een fijne samenwerking.