TalentenCentrum Coevorden

Sinds 2019 ben ik verbonden aan TalentenCentrum Coevorden. Door initiatiefnemer Bert de Haan werd ik benaderd of ik een zangactiviteiten zou willen begeleiden. Hij wilde een TalentenCentrum oprichten waar kinderen en volwassenen kennis kunnen maken met muziek en andere creatieve activiteiten. Kosteloos en geheel verzorgd door vrijwilligers. Hij had er een vurig pleidooi voor gehouden in de gemeenteraad en dat werd enthousiast ontvangen.
Uiteindelijk ontbrak het me aan de tijd voor de zangactiviteit, maar ben ik wel in de organisatie gestapt. Met mijn organisatie- en communicatieachtergrond heb ik de werving, de communicatiemiddelen en de deelnemersadministratie op poten gezet. In 2019 startten we met zo’n 60 deelnemers, maar helaas moesten we met de eerste lockdown alles stopzetten.

In september 2020 wilden we weer van start. Daarom werd ik door ZO!34 geïnterviewd.. Helaas heeft ook dat seizoen niet lang geduurd, want we moesten voor de tweede keer dicht. Maar langzaam wordt dit verhaal weer actueel, want we hopen in september de start te kunnen maken met een nieuw seizoen!

Trouwens, we zoeken nog vrijwilligers. Dus speel je een instrument, doe je aan dans, theater of iets anders creatiefs en wil je kinderen en/of volwassen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met jouw passie? Neem dan contact op of stuur mij een berichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *